loading...

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1/2017 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Στις 12 Ιανουαρίου, ώρα Ελλάδας 13:33, η Πανσέληνος γίνεται στις 22ο 27΄ του Καρκίνου και έχ...Στις 12 Ιανουαρίου, ώρα Ελλάδας 13:33, η Πανσέληνος γίνεται στις 22ο 27΄ του Καρκίνου και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κάνετε προσπάθειες για να έχετε αρμονία στο σπίτι σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επιδιώκετε ένα βαθύτερο συναισθηματικό δεσμό με τον αγαπημένο σας και τους οικείους σας, νιώθετε την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε φροντίδα και συναισθηματική ασφάλεια. Αν υπήρχαν αναταραχές ή συναισθηματική απόσταση με ένα γονέα σας ή συγγενή σας ή είχατε προβλήματα με ένα ακίνητο, καταφέρνετε να δώσετε ένα τέλος. Τώρα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαίτερα τα μέλη της οικογένειάς σας, ασκούν μεγαλύτερη επιρροή στα συναισθήματά σας, καθώς οι ενέργειές σας εξαρτώνται από τις επιθυμίες των άλλων. Πηγαίνετε πίσω στο χρόνο, αναπολείτε το παρελθόν, νιώθετε σαν να ξαναζείτε τις παλιές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, η επικοινωνία σας γίνεται πιο συναισθηματική, είστε ευαίσθητοι και ευσυγκίνητοι, ακούγοντας ιστορίες από το παρελθόν. Τώρα πλησιάζετε όλους τους ανθρώπους, ακόμα και αγνώστους, συζητάτε για ποικίλα θέματα, ίσως ακόμα μιλάτε για τις παρελθούσες εμπειρίες σας. Σας έλκουν τώρα περισσότερο η γνώση και τα ταξίδια, αναζητάτε τη συναισθηματική διέγερση και να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Προσαρμόζεστε με ευκολία στο περιβάλλον σας και ίσως υιοθετήσετε νέες απόψεις για τα κοντινά σας πρόσωπα και τους οικείους σας. Μπορεί να λάβετε σημαντικές ειδήσεις και πληροφορίες που περιμένατε καιρό και εκφράζετε άφοβα τη γνώμη σας, αλλά προσέξτε να μην αναμιχθείτε σε κακοπροαίρετο κουτσομπολιό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και των αξιών, σάς ωθεί να έχετε τον έλεγχο πάνω στα οικονομικά σας και να αγωνιστείτε, προκειμένου να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση που αφορά τα οικονομικά σας. Κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να έχετε άνεση στη ζωή σας, η διαίσθησή σας σάς βοηθά να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας και τα υπάρχοντά σας. Τώρα συνειδητοποιείτε ότι τα άτομα με τα οποία δεν εναρμονίζονται οι αξίες σας, είναι συναισθηματικά επιζήμια για σας και απομακρύνετε κάποιους από τη ζωή σας. Προσπαθείτε να επιφέρετε τη σταθερότητα με τις πιο οικείες σχέσεις σας, καθώς νιώθετε ότι έχετε τη δύναμη να άρετε ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια. Προσέξτε την υπερβολική εξάρτηση με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, καθώς τώρα θα είστε πολύ ευάλωτοι συναισθηματικά στις ενέργειες των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, κάνετε σαφείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στους άλλους, αγωνίζεστε για τις φιλοδοξίες σας και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας για έναν προσωπικό σας στόχο. Προβάλετε τον εαυτό σας και λαμβάνετε κοινωνική αποδοχή, οι επιθυμίες σας θα είναι εύκολο να επιτευχθούν. Οδεύετε προς έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής και καταφέρνετε να εξισορροπήσετε τις δικές σας ανάγκες με αυτές του συντρόφου σας και των συνεργατών σας. Από την αντίθετη πλευρά, απομακρύνετε από τη ζωή σας σχέσεις που δεν σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά, καθώς επίσης και άτομα με τα οποία υπήρχαν νοσηρές εξαρτήσεις ή είχαν εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά σας. Ίσως τώρα νιώσετε κυκλοθυμικά συναισθήματα σε μια προσπάθεια να φύγετε μακριά από το ζοφερό παρελθόν σας.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, το μυαλό σας βρίσκεται σε σύγχυση για την πορεία μιας σημαντικής σχέσης σας, συγκαλύπτετε τα συναισθήματά σας ως μια μορφή προστασίας της ψυχής σας. Αναζητάτε τη μοναξιά σας ή θέλετε να βρίσκεστε με λίγους έμπιστους φίλους, που στο παρελθόν σάς είχαν δείξει σημάδια κατανόησης και προσφοράς. Αν αισθάνεστε άβολα με κάποια άτομα ή συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι σας εκμεταλλεύτηκαν, τους απομακρύνετε, μόνιμα ή προσωρινά. Τώρα δύσκολα θα έχετε αυτοέλεγχο πάνω στα κυκλοθυμικά και συγκεχυμένα συναισθήματά σας, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος, που σάς έχουν προκαλέσει πόνο και πίκρα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει απροθυμία στο να ανοίξετε συναισθηματικά την καρδιά σας στους άλλους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, γίνεστε πιο ευαίσθητοι και ευσυγκίνητοι με τους φίλους σας, δίνετε προσοχή σε συναισθηματικά ζητήματα που αφορούν τους γνωστούς και τους φίλους σας και προσπαθείτε να επιλύσετε τα προβλήματά τους. Τώρα έχετε αυξημένη διαίσθηση και είστε καλός παρατηρητής αλλά και σύμβουλος, επιδιώκετε να συμμετέχετε ενεργά στη ζωή των άλλων. Κοινωνικά, επεκτείνετε το δίκτυο των φίλων σας ή ενσωματώνεστε σε ομάδες, που υποστηρίζουν τα κοινωνικά και δημιουργικά σας συμφέροντα. Κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν με κάποιους φίλους σας, ίσως έρθουν στην επιφάνεια και σάς προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας στη σταδιοδρομία σας ή ξεκινάτε κάποιο νέο στόχο. Επανεξετάζετε τους στόχους στην καριέρα σας, νιώθετε να έχετε μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα να ανέβετε ψηλά, κοινωνικά και επαγγελματικά. Λαμβάνετε αποδοχή από τους άλλους για τα ταλέντα σας, παίρνετε αναγνώριση για ένα έργο σας και τη διαβεβαίωση για τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα. Έχετε δίπλα σας τα σωστά άτομα, που υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες σας και την ανάγκη σας για προβολή. Τώρα συνειδητοποιείτε τι σας ικανοποιεί περισσότερο στη ζωή σας και αγωνίζεστε για την ευημερία και την ευτυχία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, νιώθετε συναισθηματικά ικανοποιημένοι, αναζητώντας την εξερεύνηση και την περιπέτεια και βρισκόμενοι με άτομα που έχουν διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας. Αποκομίζετε γνώση και εμπειρίες από κάποιους που ζουν μακριά σας ή είναι από άλλη χώρα. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να ταξιδέψετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή κάνετε ένα ταξίδι, προκειμένου να επισκεφτείτε κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο που ζει μακριά σας ή για λόγους επαγγελματικούς. Τώρα είστε τολμηροί και δε φοβάστε να πάρετε ρίσκα στη ζωή για την υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σας, θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας και να αποκομίσετε νέες εμπειρίες. Γενικά, είστε πολύ χαρούμενοι, με χιούμορ, λέγοντας αστείες ιστορίες και όλοι αναζητούν την παρέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, έρχονται στην επιφάνεια φοβίες και εμμονές του παρελθόντος, ίσως ακόμα νιώθετε μια περίεργη συναισθηματική αναταραχή για μια παρελθούσα προδοσία, ίσως επειδή ποτέ δεν είχατε ασχοληθεί με αυτήν στο παρελθόν. Ίσως σας απασχολήσουν εκκρεμή οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος ή έχετε κάποια οικονομική αντιδικία με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας. Ίσως πάλι, αν έχετε πάρει πρόσφατα διαζύγιο ή διαλύσατε μια επαγγελματική συνεργασία, να έχετε πίεση και άγχος για την κατανομή των οικονομικών πόρων ή να εμπλακείτε σε ζητήματα κληρονομικά ή ακινήτων. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας, τη δύναμή σας και την ορθή κρίση σας, προκειμένου να βρείτε υγιείς λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αυξάνεται η ευαισθησία σας προς τους άλλους και αναλογίζεστε αν υπάρχουν φροντίδα και συναισθηματική σταθερότητα με κάποιες σημαντικές σχέσεις σας. Μπορεί να απομακρύνετε κάποιες σχέσεις σας, στις οποίες υπήρχε νοσηρή συναισθηματική εξάρτηση ή δε σέβονταν τις ανάγκες σας. Από την άλλη πλευρά, αγωνίζεστε για ισορροπημένες σχέσεις και αν δεν αισθάνεστε συναισθηματικά πλήρεις, αλλάζετε τη στάση σας σε κάποια άτομα. Προσέξτε την κυκλοθυμική συμπεριφορά σας, καθώς τώρα θα περάσετε από συναισθηματικές διακυμάνσεις, απαισιοδοξία και κατήφεια, καθώς οι ανησυχίες σας και οι εξωτερικές επιρροές σάς αγγίζουν βαθιά. Προσπαθήστε να γαλουχήσετε τις σχέσεις σας και να ανακαλύψετε ποιες σας δίνουν συναισθηματική τροφή και ποιες όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, αυξάνονται το άγχος και η πίεση στην εργασία σας, ίσως ακόμα σκεφτείτε την υγεία σας, αλλάζοντας τη διατροφή σας και την εμφάνισή σας, κάνοντας δίαιτα. Μπορεί να αλλάξουν οι συνθήκες στην εργασία σας, πράγμα το οποίο σάς δημιουργεί εσωτερική ένταση και συναισθηματικές ανησυχίες. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να λάβετε τις συμβουλές και την υποστήριξη των άλλων, ιδιαίτερα για ένα ζήτημα που αφορά την καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Είναι σημαντικό τώρα για σας να έχετε την αποδοχή των οικείων προς εσάς προσώπων, για ό,τι ενέργειες κάνετε στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για να έχετε ψυχική ισορροπία, έτσι ακούστε τα εσωτερικά μηνύματα της ψυχής σας, που σάς βοηθούν να βρείτε τρόπους για να έχετε έναν πιο υγιή και ελεύθερο τρόπο ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, προβάλετε στους άλλους την έμφυτη συγκινησιακή και συναισθηματική πλευρά σας, μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο με την εντυπωσιακή σας εμφάνιση και την εξυπνάδα σας. Με τη χαρούμενη διάθεσή σας και τη γοητεία σας, προσελκύετε πολλούς θαυμαστές και επιλέγετε τον καλύτερο, αυτόν/ήν που μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια, φροντίδα και σιγουριά. Στη σχέση σας, ξέρετε πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις για να κερδίσετε τον αγαπημένο σας και να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας. Ίσως τώρα ασχοληθείτε περισσότερο με ένα δημιουργικό έργο σας, η έμπνευση και η φαντασία σας συμβάλουν στο να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και να φέρετε εις πέρας περισσότερη δουλειά από οποιονδήποτε άλλον.πηγή: Youweekly.gr

COMMENTS

.

.
loading...
Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,515,ΑΝΔΡΑΣ,54,ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,2100,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,812,ΑΣΤΕΙΑ,478,ΓΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΥΜΠΑΝ,102,ΓΥΝΑΙΚΑ,182,ΔΙΑΦΟΡΕΣ_ΕΙΔΗΣΕΙΣ,1660,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,330,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,3,ΕΛΛΑΔΑ,81,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,783,ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ,407,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,1909,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,4,ΕΡΕΥΝΑ,16,ΖΩΑ,38,ΖΩΔΙΑ,567,ΙΣΤΟΡΙΑ,6,ΚΑΙΡΟΣ-ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,393,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,79,ΚΙΝΗΤΑ,51,ΚΟΛΠΟ,3,ΜΟΔΑ,5,ΟΜΟΡΦΙΑ,18,ΠΕΡΙΕΡΓΑ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ,516,ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ,2649,ΣΙΝΕΜΑ,94,ΣΙΝΕΜΑ - TV - ΘΕΑΤΡΟ,262,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,348,ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ,266,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,115,ΣΧΕΣΕΙΣ,328,ΣΩΜΑ,55,ΣΩΜΑ -ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ,759,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,88,ΤΡΑΓΟΥΔΙ,150,ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ,158,ΥΓΕΙΑ,240,ΦΙΛΙΑ,1,ΦΥΣΗ,278,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,83,apisteuta,197,Auto - Moto,183,facebook,143,Fight Sports,33,Fitness,250,google,17,greece,1,health,50,Instagram,8,iphone,2,LIFESTYLE,652,MEDIA,255,nba,2,olympiakos,1,pet,14,Show Biz,1915,Show_Biz,1121,SOCIAL,38,SOCIAL - INTERNET - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,356,tromaktiko,35,twitter,4,Video Games,21,VIRAL,60,X-FACTOR,32,X-FILES,231,youtube,4,
ltr
item
Το πουλάκι Τσίου...: Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1/2017 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1/2017 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
https://3.bp.blogspot.com/-TBIvLeU-wvs/WHOvrghJGBI/AAAAAAACRI4/9oxGCLd8cYoQdK1XWJskBaBceh7mL0eBQCLcB/s640/c31a4c835c16cfc36e4f46514b51e0d6.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-TBIvLeU-wvs/WHOvrghJGBI/AAAAAAACRI4/9oxGCLd8cYoQdK1XWJskBaBceh7mL0eBQCLcB/s72-c/c31a4c835c16cfc36e4f46514b51e0d6.jpg
Το πουλάκι Τσίου...
http://poulakitsiou.blogspot.com/2017/01/1212017.html
http://poulakitsiou.blogspot.com/
http://poulakitsiou.blogspot.com/
http://poulakitsiou.blogspot.com/2017/01/1212017.html
true
7014190112081292448
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy