loading...

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 09 Ιανουαρίου;

Κριός Γενικά zwdia: Είναι υπέροχη ημέρα για να πάτε σε ένα spa ή να κάνετε μασάζ. Έχετε ...Κριός

Γενικά zwdia: Είναι υπέροχη ημέρα για να πάτε σε ένα spa ή να κάνετε μασάζ. Έχετε πολύ άγχος τελευταία και μπορεί να είναι δύσκολο να ηρεμήσετε. Χρειάζεστε ηρεμία. Μην διαβάσετε ούτε εφημερίδα. Μην σκέπτεστε καν. Απλά χαλαρώστε και φροντίστε τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η θερμοκρασία ανεβαίνει μαζί με τα νεύρα των συναδέλφων σας. Κάποιος σήμερα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Να είστε χαλαροί και να μην εκνευρίζετε τους άλλους σήμερα.


Ταύρος

Γενικά zwdia: Αν ήσασταν διστακτικοί για το αν πρέπει να ξεκινήσετε δίαιτα σήμερα είναι υπέροχη ημέρα να ξεκινήσετε. Αν είστε από αυτούς που δεν χρειάζεται να προσέχουν, μπράβο σας. Ακόμα και έτσι πρέπει να αποφύγετε τα λιπαρά. Μην πίνετε πολύ αλκοόλ και αποφύγετε την σοκολάτα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι ανυπομονούν να προχωρήσουν. Περιμένουν να κάνετε την επόμενη κίνησή σας. Αυτή η πίεση μπορεί να καταλήξει να έχει μαι αρνητική επίδραση στην δουλειά σας. Ανεβάστε την ταχύτητά σας αλλά μην γίνετε απρόσεκτοι.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Αν αισθάνεστε ότι δεν βγάζετε αρκετά χρήματα τώρα είναι καιρός να κάνετε κάτι για αυτό. Είστε σίγουροι ότι κάνετε ότι μπορείτε για να βγάλετε όσα μπορείτε; Ίσως θέλετε να αλλάξετε δουλειά εδώ και καιρό αλλά κάτι σας συγκρατεί. Προσπαθήστε να βρείτε τι είναι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα ανακαλύψετε ότι ο μόνος τρόπος να διορθώσετε μια κατάσταση είναι από ξεκαθάρισμα. Αυτός δεν είναι ο τομέας σας αλλά θα προτιμούσατε να μην κάνετε τίποτα αλλά να θυμάστε ότι έτσι δεν θα λυθεί το πρόβλημα.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα θα είστε ακριβείς. Θα ελέγξετε ξανά τα πάντα, από τα έξοδά σας μέχρι τις επενδύσεις σας ακόμα και τις καταθέσεις σας. Τώρα είναι καιρός να το κάνετε. Παρά το τι σκέπτονται οι άλλοι, είναι σημαντικό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αφήστε την επιθετική σας φύση να εξωτερικευτεί σήμερα. Κάποιος στην δουλειά σας μπορεί να σας θυμώσει και ίσως προσπαθήσετε να το συγκρατήσετε. Μην το κάνετε. Εξωτερικεύστε το. Ανταποδώστε. Η άποψή σας πρέπει να ακουστεί και να γίνει σεβαστή.

Λέων

Γενικά zwdia: Μπορεί να αναρωτιέστε αν οι άλλοι έλκονται από εσάς. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να αλλάξετε τα πάντα αλλά μην το παρακάνετε. Η ενέργεια της ημέρας θα κάνει μια αλλαγή να ταιριάζει απόλυτα με την γοητεία σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος θα προσπαθήσει να σας χρησιμοποιήσει σήμερα. Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε άλλους που εκμεταλλεύονται το ταλέντο σας και σας ζητούν να κάνετε πράγματα που δεν είναι μέρος της δουλειάς σας. Η τάση σας είναι να πείτε ναι ενώ πραγματικά πρέπει να πείτε όχι.

Γενικά zwdia: Μάλλον ψάχνετε για νέα πράγματα στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε κάποιες ιδέες με νέους ανθρώπους. Καλύτερα να κανονίστε συναντήσεις μαζί τους. Αυτές οι νέες φιλίες μπορεί να είναι πολύ παραγωγικές σχετικά με την προσωπική σας ολοκλήρωση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια συζήτηση που θα έχετε σήμερα μάλλον θα έχει μεγάλη επίδραση επάνω σας. Μια μεγάλη αλλαγή μπορεί να έρθει ως αποτέλεσμα ενός διαλόγου με κάποιον που συναντάτε στην καθημερινότητά σας. Πάρτε σοβαρά αυτές τις συναντήσεις.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Θα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας μπορεί να έχουν υπερβολική ενέργεια. Μπορείτε να τα φροντίσετε. Είναι σειρά σας να σχεδιάσετε πράγματα. Δεν θα είναι δύσκολο για εσάς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να νομίζατε ότι είχατε κάποιο άτομο ακριβώς εκεί που θέλατε. Σήμερα θα δείτε ότι δεν έχει και μεγάλη σημασία. Αυτό το άτομο αντεπιτίθεται και έχει κάθε δικαίωμα. Να είστε προσεκτικοί απέναντι στις ανάγκες του/της.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Θα είναι μια υπέροχη ημέρα. Η ζωή σας δίνει περισσότερη ελευθερία. Μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε και να κάνετε κάτι με την δημιουργικότητά σας. Είναι καιρός να μάθετε κάτι καινούργιο ή να δοκιμάσετε κάτι που σας αρέσει. Κάντε το.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάντε ένα μικρό ταξίδι σήμερα. Αν έχετε κάτι να φροντίσετε σε κάποια άλλη περιοχή ή πόλη σήμερα είναι η ημέρα για να το κάνετε. Βγείτε από την καθημερινότητά σας και αγκαλιάστε την αλλαγή. Αυτό θα είναι πολύ παραγωγικό για εσάς.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε σε ένα παιχνίδι και πρόκειται να χάσετε. Σήμερα πρέπει να δοκιμάσετε να αποφύγετε το άγχος. Είτε αφορά την προσωπική σας ζωή ή την καριέρα σας πρέπει να βρείτε μια ουδέτερη περιοχή για να χαλαρώσετε. Ίσως πρέπει να βγείτε με έναν φίλο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επικοινωνία είναι πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για εσάς σήμερα. Χρησιμοποιήστε σημαντικές πληροφορίες για να ολοκληρώσετε σημαντικές δουλειές. Ότι και να κάνετε σήμερα θα έχει επιτυχία.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μετά από μερικές ήρεμες ημέρες σήμερα θα έχετε όλη την ενέργειά σας. Το ένστικτό σας θα είναι τέλειο και οι γύρω σας θα σας βοηθούν. Θα είναι τέλεια ημέρα να γράψετε αναφορές. Θα τα πάτε εξαιρετικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε καλά νέα σήμερα. Να έχετε την προσοχή σας στραμμένη στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ένα άρθρο μπορεί να σας προσφέρει μια ιδέα που θα βελτιώσει πολύ την καριέρα σας. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αν έχετε συναντήσει δυσκολίες σε μερικές από τις δουλειές σας μάλλον πρέπει να τις αφήσετε. Μάλλον κάνετε κάτι με συγκεκριμένο τρόπο ακόμα και αν οι στόχοι σας έχουν αλλάξει. Το μόνο που σκεπτόσασταν ήταν να προχωρήσετε την καριέρα σας. Σκεφθείτε αν ακόμα το θέλετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε μια θέση τώρα που σας αγχώνει. Είναι σαν να στέκεστε στην άκρη του γκρεμού. Το να πηδήξετε σας τρομάζει αλλά βαθιά μέσα σας ξέρετε πως αν το κάνετε, θα πάνε όλα καλά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Οι πλανήτες σας λένε να προσέχετε τι τρώτε. Πρέπει να τρώτε περισσότερα φρούτα. Αγοράστε φρούτα, θα σας κάνει πολύ καλό. Ότι κάνετε στο σώμα σας θα σας αποφέρει οφέλη σε μια ή δύο εβδομάδες. Είναι καιρός να κοιμηθείτε περισσότερο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το χθες είναι πίσω σας. Σήμερα είναι μια νέα μέρα. Προσεγγίστε την με νέα συμπεριφορά. Έχετε πολλά να περιμένετε και έχετε την ικανότητα να επιτύχετε ακόμα περισσότερα. Τίποτα δεν είναι πάνω από τις ικανότητές σας.

COMMENTS

.

.
loading...
Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,515,ΑΝΔΡΑΣ,54,ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,2110,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,816,ΑΣΤΕΙΑ,478,ΓΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΥΜΠΑΝ,102,ΓΥΝΑΙΚΑ,182,ΔΙΑΦΟΡΕΣ_ΕΙΔΗΣΕΙΣ,1667,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,330,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,3,ΕΛΛΑΔΑ,81,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,786,ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ,409,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,1909,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,4,ΕΡΕΥΝΑ,16,ΖΩΑ,38,ΖΩΔΙΑ,571,ΙΣΤΟΡΙΑ,6,ΚΑΙΡΟΣ-ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,393,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,80,ΚΙΝΗΤΑ,51,ΚΟΛΠΟ,3,ΜΟΔΑ,5,ΟΜΟΡΦΙΑ,18,ΠΕΡΙΕΡΓΑ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ,516,ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ,2649,ΣΙΝΕΜΑ,94,ΣΙΝΕΜΑ - TV - ΘΕΑΤΡΟ,262,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,348,ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ,266,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,115,ΣΧΕΣΕΙΣ,329,ΣΩΜΑ,55,ΣΩΜΑ -ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ,759,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,88,ΤΡΑΓΟΥΔΙ,150,ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ,159,ΥΓΕΙΑ,240,ΦΙΛΙΑ,1,ΦΥΣΗ,278,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,83,apisteuta,197,Auto - Moto,183,facebook,143,Fight Sports,33,Fitness,251,google,17,greece,1,health,50,Instagram,8,iphone,2,LIFESTYLE,657,MEDIA,259,nba,2,olympiakos,1,pet,14,Show Biz,1915,Show_Biz,1121,SOCIAL,39,SOCIAL - INTERNET - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,356,tromaktiko,35,twitter,4,Video Games,21,VIRAL,60,X-FACTOR,32,X-FILES,232,youtube,4,
ltr
item
Το πουλάκι Τσίου...: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 09 Ιανουαρίου;
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 09 Ιανουαρίου;
https://1.bp.blogspot.com/-lOHPDFwRxH8/WHNT1H4Z2NI/AAAAAAACRDM/gbcVzC05pf47V0PkUNTW1RhtptRSZcINACLcB/s640/495d13abfa77213f3c546cb8e08c0d7f.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-lOHPDFwRxH8/WHNT1H4Z2NI/AAAAAAACRDM/gbcVzC05pf47V0PkUNTW1RhtptRSZcINACLcB/s72-c/495d13abfa77213f3c546cb8e08c0d7f.jpg
Το πουλάκι Τσίου...
http://poulakitsiou.blogspot.com/2017/01/09.html
http://poulakitsiou.blogspot.com/
http://poulakitsiou.blogspot.com/
http://poulakitsiou.blogspot.com/2017/01/09.html
true
7014190112081292448
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy