loading...

Άρης στους Ιχθύς στις 19/ 12/ 2016: Τι φέρνει στο ζώδιό σου;

Η δράση σας γίνεται πιο συγκεχυμένη, νιώθετε να περπατάτε στην ομίχλη από τις 19 Δεκεμβρίου ...Η δράση σας γίνεται πιο συγκεχυμένη, νιώθετε να περπατάτε στην ομίχλη από τις 19 Δεκεμβρίου ως τις 28 Ιανουαρίου, καθώς ο Άρης θα κινείται στο ασαφές και θολό ζώδιο στους Ιχθύς.
Έχετε έναν παθητικό τρόπο αντίδρασης στις καταστάσεις, οι ενέργειές σας υποκινούνται από τα συναισθήματά σας και το ένστικτό σας. Κρύβετε τον τρόπο δράσης σας, νιώθετε οργή και θυμό φέρνοντας στο μυαλό σας επίπονες καταστάσεις του παρελθόντος. Τώρα προσπαθείτε να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας δημιουργούν πόνο και λύπη, δεν επιθυμείτε να εμπλακείτε σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Πως θα σας επηρεάσει o Άρης στους Ιχθύς;

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο Άρης στους Ιχθύς το ζώδιό σας.ΚΡΙΟΣ

Αφήνετε πίσω σας τον παλιό τρόπο δράσης σας, σκέπτεστε έντονα πώς θα αντιδράσετε σε μια επίπονη κατάσταση που βαραίνει την ψυχή σας καιρό τώρα, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης κινείται στον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο σας. Έχετε οργή και άγχος φέρνοντας στο μυαλό σας τις υποχρεώσεις σας και όλα αυτά που δεν έχετε κάνει για τον εαυτό σας, ανησυχείτε για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης κινείται στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας και μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή με μια ομάδα, καθώς νιώθετε ότι κάποιοι ενεργούν υπόγεια. Τώρα δε θέλετε να συμμορφωθείτε με τις προσταγές των άλλων, επιθυμείτε να ζήσετε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε και δεν ακολουθείτε τους υπάρχοντες κανόνες, αλλά αυτό θα δημιουργήσει προστριβές με κάποιους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ενθουσιασμό και ενέργεια για μια αλλαγή στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς ο Άρης κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Προσπαθείτε και αγωνίζεστε να φέρετε εις πέρας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, ίσως ακόμα έρθετε αντιμέτωποι με συγκεχυμένες ενέργειες κάποιων συναδέλφων σας ή συνεργατών σας. Ίσως κάποιος απαιτήσει περισσότερα από εσάς, δημιουργώντας πίεση και εκνευρισμό.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σάς δίνει την ενέργεια να κινηθείτε για τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας, αναζητάτε την περιπέτεια και την εξερεύνηση του άγνωστου, θέλετε να μάθετε για την απόκρυφη γνώση. Προσέξτε το ύφος της επικοινωνίας σας, καθώς μπορεί να γίνετε είρωνες και σαρκαστικοί στην προσπάθειά σας να επιβάλετε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Ανακαλύπτετε μια συγκαλυμμένη συμπεριφορά κάποιου οικείου προς εσάς προσώπου, καθώς ο Άρης κινείται στο μυστικό όγδοο οίκο σας. Έχετε έντονη διαίσθηση για να κατανοήσετε σε βάθος τα μυστήρια και τους μνησίκακους ανθρώπους. Ίσως αντιμετωπίσετε οικονομικές διακυμάνσεις, που προέρχονται από απρόβλεπτες δαπάνες και κακό τρόπο χρήσης των οικονομικών σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγωνίζεστε για την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας, καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Νιώθετε συναισθηματική αναστάτωση εξαιτίας της συμπεριφοράς κάποιου που προσπαθεί να σας επιβάλει τη δύναμή του, αλλά με συγκεχυμένο και υπόγειο τρόπο. Αισθάνεστε καταπιεσμένοι από τη σχέση σας ή μια κοινωνική υποχρέωση και θέλετε να ξεφύγετε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, προσθέτει πίεση και άγχος εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων ή επαγγελματικών εκκρεμοτήτων, τώρα διστάζετε να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Αν είχατε παραμελήσει τη σωματική και ψυχική υγεία σας, ο κόκκινος πλανήτης σάς δίνει τη δύναμη και την ώθηση να βάλετε για λίγο στην άκρη την πολυάσχολη ζωή σας και να αλλάξετε συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους, σας καλεί να αντιμετωπίσετε τους φόβους στην αγάπη και τις σκιές της ψυχής σας. Έχετε την επιθυμία να νιώσετε ελεύθεροι στη σχέση σας, αλλά παράλληλα νιώθετε την ανάγκη για ρομαντισμό και συναισθήματα. Αν είστε μόνοι, συναντάτε κάποιο άτομο, που σας χαρίζει το πάθος και την άνευ όρων αγάπη που θέλετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια αναπάντεχα γεγονότα θα μπορούσαν να διαταράξουν την ισορροπία με τα προσφιλή σας πρόσωπα, καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως κάποια αιτήματα των αγαπημένων σας προσώπων είναι πολύ απαιτητικά και δημιουργούν επιθετικές ή διασπαστικές ενέργειες. Μπορεί επίσης να δραστηριοποιηθείτε για να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Αναζητάτε να ξεφύγετε από τη μονοτονία της ζωής σας, ίσως με ένα ταξίδι ή απλά διασκεδάζοντας περισσότερο από το συνηθισμένο, χάρη στον Άρη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Είστε έτοιμοι να προβάλετε με θάρρος και τόλμη τις ιδέες σας, έχετε δίπλα σας ανθρώπους που υποστηρίζουν τις ενέργειές σας. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι ακούτε και τι σας υπόσχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να αγωνιστείτε για να έχετε σταθερότητα στην οικονομική σας κατάσταση, καθώς ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και των χρημάτων, αποσταθεροποιεί την οικονομική σας ασφάλεια. Ίσως αποκαλύψετε κάτι που σας εξαναγκάζει να βάλετε το χέρι στην τσέπη σας ή την κρυφή πλευρά κάποιου, που επιδιώκει να σας εξαπατήσει οικονομικά. 

ΙΧΘΥΣ

Αγωνίζεστε για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και αφήνετε στην άκρη τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων και των συνεργατών σας καθώς ο Άρης κινείται στο ζώδιό σας. Ίσως ενεργείτε συγκεχυμένα ή ακόμα και παράλογα, κι αυτό αποπροσανατολίζει τους άλλους. Αν νιώθετε ότι είστε παγιδευμένοι στο χάος, τώρα δε φοβάστε να κινηθείτε, για να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωής σας.


Πηγή: zwdiasimera.gr

COMMENTS

.

.
loading...
Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,515,ΑΝΔΡΑΣ,54,ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,2104,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,813,ΑΣΤΕΙΑ,478,ΓΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΣΥΜΠΑΝ,102,ΓΥΝΑΙΚΑ,182,ΔΙΑΦΟΡΕΣ_ΕΙΔΗΣΕΙΣ,1662,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,330,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,3,ΕΛΛΑΔΑ,81,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,783,ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ,407,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,1909,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,4,ΕΡΕΥΝΑ,16,ΖΩΑ,38,ΖΩΔΙΑ,567,ΙΣΤΟΡΙΑ,6,ΚΑΙΡΟΣ-ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,393,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,79,ΚΙΝΗΤΑ,51,ΚΟΛΠΟ,3,ΜΟΔΑ,5,ΟΜΟΡΦΙΑ,18,ΠΕΡΙΕΡΓΑ - ΠΑΡΑΞΕΝΑ,516,ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ,2649,ΣΙΝΕΜΑ,94,ΣΙΝΕΜΑ - TV - ΘΕΑΤΡΟ,262,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,348,ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ,266,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,115,ΣΧΕΣΕΙΣ,328,ΣΩΜΑ,55,ΣΩΜΑ -ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ,759,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,88,ΤΡΑΓΟΥΔΙ,150,ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ,158,ΥΓΕΙΑ,240,ΦΙΛΙΑ,1,ΦΥΣΗ,278,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,83,apisteuta,197,Auto - Moto,183,facebook,143,Fight Sports,33,Fitness,250,google,17,greece,1,health,50,Instagram,8,iphone,2,LIFESTYLE,652,MEDIA,256,nba,2,olympiakos,1,pet,14,Show Biz,1915,Show_Biz,1121,SOCIAL,38,SOCIAL - INTERNET - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,356,tromaktiko,35,twitter,4,Video Games,21,VIRAL,60,X-FACTOR,32,X-FILES,231,youtube,4,
ltr
item
Το πουλάκι Τσίου...: Άρης στους Ιχθύς στις 19/ 12/ 2016: Τι φέρνει στο ζώδιό σου;
Άρης στους Ιχθύς στις 19/ 12/ 2016: Τι φέρνει στο ζώδιό σου;
https://2.bp.blogspot.com/-cgwxI4KfMFk/WFarmRygwiI/AAAAAAACN84/UqwCXH_4rLc0cUAk_qfxRt8XTd_fvOkvQCLcB/s640/bf5de63bdde7119b8fad217d220dfc4b.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-cgwxI4KfMFk/WFarmRygwiI/AAAAAAACN84/UqwCXH_4rLc0cUAk_qfxRt8XTd_fvOkvQCLcB/s72-c/bf5de63bdde7119b8fad217d220dfc4b.jpg
Το πουλάκι Τσίου...
http://poulakitsiou.blogspot.com/2016/12/19-12-2016.html
http://poulakitsiou.blogspot.com/
http://poulakitsiou.blogspot.com/
http://poulakitsiou.blogspot.com/2016/12/19-12-2016.html
true
7014190112081292448
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy